Home-live Cooking

Home-live Cooking

Een kok aan huis geeft uw rust en de gelegenheid te genieten van een top diner. Terwijl u uw gasten ontvangt in uw eigen restaurant, een vertrouwde omgeving, kookt de kok uw diner en maakt uw tafel gereed met oog voor elk detail. Terwijl hij uw diner voorbereid en langzaam de geuren laat beleven serveren wij een amuse om de smaakpapillen op te wekken voor het diner.
De samenstelling van een top diner van zowel de spijs en de wijnen kan u in samenspraak met de kok naar uw eigen wensen invullen. Zodat uw gasten gaan genieten zoals u wenst en het onvergetelijk diner zal gaan worden. Uiteraard houden wij ook rekening met persoonlijke voorkeuren en eventuele overtuigingen en allergieën.
Kok aan huis is gericht op een ieder die dat graag zou willen, een diner voor twee of een diner voor meerderen is geen probleem.

(c) ByRonnie

Live cooking voor meerdere gasten op een bijzondere locatie . Koken in de open lucht zoals in uw eigen tuin bij mooi weer of in een kapschuur koken behoren tot de mogelijkheden. Daar waar u onbezorgd kan genieten van uw gasten, het feest en de culinaire verrichtingen van onze kok.

Wij adviseren u graag, om al uw wensen op culinair gebied in te vullen.