Workshops

Cooking
Een kook workshop aan huis of op locatie voor groepen vanaf 5 personen, samen met onze chef-kok maakt u culinaire gerechten op hoog niveau, en gaat u daarna gezamenlijk aan tafel om hier van te kunnen genieten. Onze chef-kok zal de workshop met u samenstellen naar uw eigen wensen.

Wijn-Spijs proeverij
Wij leren u de combinatie te maken met wijn en spijs. Een wijn proeverij in combinatie met diverse hapjes waarbij onze vinoloog een mooie wijn en spijs combinatie kan maken met onze chef-kok. De hapjes zullen wij samen met uw gasten voorbereiden.
Ook is er een mogelijkheid om dit in combinatie te doen met bier en spijs .
De smaken en de keuze van de dranken zullen in samenspraak gaan naar uw wensen .

Barista en Zoete lekkernijen
Heeft u ooit al eens een mooie cappuccino, latte macchiato of een overheerlijke espresso willen maken hier krijgt u de kans om dit te kunnen leren met een heuse barista.
Daarnaast zullen wij u de fijne kneepjes bij brengen om overheerlijke kleine zoetigheden te kunnen maken voor bij deze mooie koffie’s.

Heeft u een vraag of wilt u een andere culinaire workshop, neem vrijblijvend contact met u op en gezamenlijk komen wij tot een onvergetelijke workshop geheel aangepast aan uw wensen.